Létezik ilyen? Vagy simával is megoldható? Fontos
Figyelt kérdés
Tudtok olyan lósamponokat vagy sima ember sampon-t ami kihozza a ló szőréből a piszkot, sokszor van hogy lefekszik a lovam és most már alig akar kijönni belőle a trágya színe mivel este nem állhatok felette :/ Tudtok valami jófélét?2011. jún. 27. 10:14
1/7 anonim válasza:
Jobban kéne aláalmolni, az inkább megoldja a problémát.
Sokszor nem szabad samponnal fürdetni, mert árt a bőrének.
De sztem a sima WU2 is jó higítva - persze lovasboltokban aranyárban biztosan Rád sóznak mindenféle hiperszuper sampont majd.
2/7 anonim válasza:
Nekem a csont szürke lóvakból a sima víz meg egy kis dörzsölés is kiszedi a foltot, szóval a hiba nálad van, nem a samponnál. Amúgy nálunk is wu2 megy.
3/7 anonim válasza:
WU2, higítva. Ami nálam bevált, hogy a vizes-WU2-s lovat egy gumivakaróval sikálom. Azután kis víz, majd megint sika. (De az enyém pej, így lényegesen egyszerűbb dolgom van.)
4/7 anonim válasza:
Wu2 megoldja a problémát. Csak ügyelj rá, hogy jól ki kell mosni a samponokat a ló szőréből. És nem szabad csak kb másfél-2 hetente samponnal fürdetni, mert nem tesz jót a bőr ph-nak ha sokat van samponozva. sima vízzel bármennyit fürdetheted, egy vakaró vagy egy gyökérkefe csodákra képes.
Egyébként Decathlonban is vannak különféle samponok, vagy bármelyik lovasboltban találsz lósampont, csak elég drágák.
5/7 anonim válasza:
Csodára a jó karbantartás képes, ki kell trágyázni időben ,sűrűbben ,vastagabban szórd a szalmát meglátod vissza jön a szine.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm aki a kérdésre válaszolt aki meg nem hát vessen magára , egyébként elég valószínű hogy este majd midnen nap felette álok majd hogy jajj éppen mikor fekszik le és akár mi :D de gondolom ti annyira okosak vagytok ;) egyébként énis wu2-őt használok és elősször vakaróval és gyökérkefével is átdörzsölöm de sokszor nem jön ki teljesen... ezért gondoltam h van e valami joféle régi bevált módszer vagy akármi :D
2011. jún. 28. 21:50
7/7 anonim válasza:
szia, nekem azzal volt gond, hogy a szürke lónak a farka vége mindig sárga maradt, nekem a Betadin sampont ajánlották. nagyon jó, de baromi drága sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!