Illik ez a név, egy lóhoz?
Figyelt kérdés
Szerintetek illik egy fríz herélthez, a Hayk, (Hájk) név??? :-D 5 éves fekete.2011. jún. 26. 22:22
5/13 anonim 

válasza:

Szerintem nem! de ne mi döntsük el hogy mi legyen a lovad neve! Ha szerinted illik a lóhoz akkor legyen ez, de én egy lónak főleg egy fríznek nem adnám ezt a nevet, de ez az én véleményem
6/13 anonim 

válasza:

Szerintem legyen az, hogy MENNYDÖRGÉS! :D
8/13 anonim 

válasza:

De megszaladt, hogy telik egy 1,5-2 milliós lóra. Ha 5 éves akkor annak van neve minek megváltoztatni? Én lehet az eredeti holland nevét használnám, vagy lefordítanám magyarra, ha lehet. Mellesleg minden fríz fekete.
9/13 anonim 

válasza:

Nem illik, de sztem a e saját véleményed számít. Egyébként nem értem miért szeretnéd átnevezni, mert ha 5 éves, akkor bizonyára van már saját neve. Miért nem használod azt becézett formában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!