Mi a legjobb fajta ló?
Figyelt kérdés
Legyetek szivesek és ne "szidjatok" le hogy a fajta századrangú.Tapasztalatokat várok.Sokszor hallom hogy a forioso nagyon jó ló.Hallottam hogy a magyar félvér jó első lónak,a kisbéri pedig ÁLTALÁBAN nyugott-->ilyenekre vagyok kíváncsi.
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!
2011. jún. 22. 19:38
1/14 anonim válasza:
Attól függ,hogy mire akarod használni.
2/14 A kérdező kommentje:
Hobbilovaglás,kisebb ugrások,de azt csak néha-néha.
2011. jún. 22. 19:43
3/14 anonim válasza:
nekem a Gypsy Vanner az örök kedvenc..^^
Milyen célra lenne a pacóó??
Amiket felsoroltál gondolom Verseny
hááát... ha nem ragaszkodsz a magyar lófajtákhoz akkor
a hannoveri,holsteini,oldenburgi.. nagyon jók ám a német sportlovak..:)
ha a magyar akkor magyar sportló
Kisbériből meg kell nézni mert a sárga lovaknál vagy nagyon jó vagy nagyon rossz van..:/ tapasztalat..
4/14 anonim válasza:
Furioso,Magyar félvér,Lipicai :)
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm.
És miért ezeket írtátok?
2011. jún. 22. 20:02
6/14 anonim válasza:
ma 19:44 vagyok kedvenc lófajta..:)
7/14 anonim válasza:
Én a hannoverit, holsteinit szeretem a legjobban. Ugróképességük és készségük miatt.
8/14 anonim válasza:
Én a furiosot, és a hannoverit ajánlom személyes tapasztalatok miatt: Hannoveri lovunk két német díjló volt, nagyon inteligensek és jámborak voltak. Furioso kancánk is volt, ő tenyészkanca, nagy ugróképességel van megálldva, ő is nagyon inteligens és nyugodt.:))
9/14 anonim válasza:
Nóniusz azok nyugodtak ,könnyen kezelhető ,lovagolható fogatban is használható ,tanitható p ul:csikós program kisseb ugrásra is alkalmas ,ráadásúl erős kitartó ,annak idején az ágyú húzására is ,ezek a lovak voltak a megfelelő.
10/14 anonim válasza:
Furioso, Magyar félvér, Kisbéri fv....ennyi az amennyi tapasztalatból jön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!