A vágtát könnyebben meg lehet tanulni, mint az ügetést?
Figyelt kérdés
És miért?2011. jún. 22. 16:31
11/16 anonim válasza:
hát nem tudom szerintem a vágtához kevés az 5 alkalom én 2 éve lovagolok és még mindig pattogok a lovon hiába próbálkozom! :S
12/16 anonim válasza:
szerintem a vágta azért jobb mert nincs benne annyi apró mozgás.a vágta sokkal "simább".engem soha nem tanítottak lovagolni,magamtól tanultam meg terepen.az én tapasztalatom az,hogy vágtázni sokkal könnyebb ,mint ügetni.
13/16 anonim válasza:
A vágta :D Második alkalommal már "tökéletesen" megfelelt magamhoz képest. :)) De hát a tanügetés... Mindig kisköröm tanügetek, és ez a legnehezebb, meg a körben válts.. Borzalmas :D Egyszerre kell azt megcsinálni, hogy
14/16 anonim válasza:
A külső lábad meg kell támasztani, közben hátra a váll, hátradőlni, szorít a térd, belül hajt a csizma, ahjj stb stb.. :DDD A vágta meg nagyon jó :) Ülésben is szeretem meg kikönnyítve de inkább ülve, mert jobban érhem a lovat :)
15/16 Sssaszem válasza:
Szia! Olyan lovon érdemes vágtázni tanulni, amelyik jól képzett és reagál minden segítségadásra ja és automatikusan elindul ügetésbe és vágtába nem kell rúgdalni, hogy ugorjon már vágtába. Szóval ilyen loval kellenélek a lovardákba amik nem hajtósak ja és ne kelljen mindig csizmáznia a lovat, nagyon jó lenne kezdő lovasoknak.
16/16 Sssaszem válasza:
Szerintem egy autómata lovon kellene megtanulniuk lovagolni a kezdőknek egy olyan képeztt lovon ami jól reagál a csizma, szár, testsúly segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!