Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A vágtát könnyebben meg lehet...

A vágtát könnyebben meg lehet tanulni, mint az ügetést?

Figyelt kérdés
És miért?
2011. jún. 22. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%
hát nem tudom szerintem a vágtához kevés az 5 alkalom én 2 éve lovagolok és még mindig pattogok a lovon hiába próbálkozom! :S
2011. júl. 16. 10:08
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
szerintem a vágta azért jobb mert nincs benne annyi apró mozgás.a vágta sokkal "simább".engem soha nem tanítottak lovagolni,magamtól tanultam meg terepen.az én tapasztalatom az,hogy vágtázni sokkal könnyebb ,mint ügetni.
2011. júl. 16. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:
A vágta :D Második alkalommal már "tökéletesen" megfelelt magamhoz képest. :)) De hát a tanügetés... Mindig kisköröm tanügetek, és ez a legnehezebb, meg a körben válts.. Borzalmas :D Egyszerre kell azt megcsinálni, hogy
2012. aug. 8. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
A külső lábad meg kell támasztani, közben hátra a váll, hátradőlni, szorít a térd, belül hajt a csizma, ahjj stb stb.. :DDD A vágta meg nagyon jó :) Ülésben is szeretem meg kikönnyítve de inkább ülve, mert jobban érhem a lovat :)
2012. aug. 8. 14:11
 15/16 Sssaszem ***** válasza:
Szia! Olyan lovon érdemes vágtázni tanulni, amelyik jól képzett és reagál minden segítségadásra ja és automatikusan elindul ügetésbe és vágtába nem kell rúgdalni, hogy ugorjon már vágtába. Szóval ilyen loval kellenélek a lovardákba amik nem hajtósak ja és ne kelljen mindig csizmáznia a lovat, nagyon jó lenne kezdő lovasoknak.
2017. nov. 23. 16:02
 16/16 Sssaszem ***** válasza:
Szerintem egy autómata lovon kellene megtanulniuk lovagolni a kezdőknek egy olyan képeztt lovon ami jól reagál a csizma, szár, testsúly segítségre.
2017. nov. 23. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!