A féregtelenítésez muszály állatorvos?
Általában évente kétszer, én így tudom.
Nekem utoljára oltással együtt volt 11000 Ft. Sajnos azt nem tudom, hogy mennyi volt ebből a féreghajtás, de szerintem kb a fele.
Szia! Csak most olvastam a kérdést, néztem is nagyot, hogy mindenki tablettákat ír :D
Szóval a lovaknak általában féregtelenítő paszta van, én még tablettáról nem hallottam. Állatpatikában, de lehet, hogy sima "ember"patikában is lehet kapni. Én az állatorvosunknál szoktam megvenni évente kétszer, a legolcsóbb tubus nálunk jelenleg 4000 Ft. Ez úgy néz ki, mint egy nagy fecskendő, amire be van rovátkázva, hogy attól függően, hogy hány kg a lovad, mennyit kell kinyomni belőle. Egy fecskendő 600 kg-ra elég. Nem kell hozzá állatorvos, hogy beadd neki, egyszerűen állítsd be, hogy mennyit akarsz beadni neki, fogd úgy a fejét, mint mikor kantárazod, és a végét a szájába téve egyszerűen nyomd bele a pasztát. Ennyi az egész. A maradékot viszont ne tedd el, azt ki kell dobni, vagy kisebb súlyú lónak pl. csikónak odaadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!