Lovasok! Ti nem pöccentek ezekre a beszólásokra?
:) az "elején.." engem is zavart ne tudd meg mennít sirtam miatta főleg a ló evés miatt.. ezt a lóevősdit m se tudom még feldolgozni.. nem értem hogy aki szereti,tiszteli becsüli a lovát mért eszi meg... neeem.nem fér az agyamba hogy... naah mindegy a felnőtté válással el kell szorítanunk magunkban az érzéseket póker arccal végig menni az éhező gyerekek mellett és ha kérnek pénzt azt mondani hogy nincs.. ilyen a mai világ... szégeyny segíteni a másiknak,védeni a természetet és ciki hűségesnek lenni... mire felnősz megtanulod ezeket az örjöngő érzelmeket elfolytani,magadba tartani és egy életen át megőrizni..más megoldás nincs..
15/L
hello. én nem lovagolok, de ezen megdöbbentem. tényleg mondanak iylet az emberek? sose hallottam még.
egyébként alóevésről annyit, hogy tényleg durván hangzik, de aki megeszi nyilván nem "kedvencnek" tartja, hanem arra a célra, és ezért nem kötődik hozzá. mint ahogy azon se akadsz ki h a csirkét is megeszzük, pedig valhol vkinek azt is tartania kell ahoz. de ezt csak mondom, nem mondom, hogy gusztusos dolog alóevésről hallani. engem scak megdöbbentett hogy tényleg ilyeneket mondanak emberek?
ma 22:35: 22:29 vagyok
nem egy olyan...öööhm... embert ismerek
aki évekig nevelgette,szeretgette a lovát és ha kiöregedett vágób a adta...
Nyugodtan annyit kell mondani az ilyesmire, hogy nem mindenki olyan beteg állat, mint te, hogy lovakkal csinálja...
Természetes, hogy olyannal piszkálnak amitől ideges leszel. Máskülönben unalmas lenne. Ha ezt sikerül megértened és közömbösen viselkedned, akkor nem fognak ezzel piszkálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!