A ló fülébe nem szabad víznek kerülnie?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 19:54
1/9 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy szabad-e, de sok helyen láttam olyat hogy a ló úszott át a vizen... Most nem tudom hogy kerül-e a fülébe víz
2/9 anonim válasza:
Sem a kutyának, sem a macskának, mert megsüketülnek tőle.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mondjuk már filmekben is láttam, hogy becsobban a ló, de úgy rendesen el is merül. Plusz itt ez a videó: (Arról, hogy mekkora f*szság a dolog, amit művelnek, azt hagyjuk, inkább a csobbanás a lényeg)
Akkor ezek a lovak mind megsüketültek? :
2011. jún. 18. 20:31
4/9 anonim válasza:
Azért ne mosd ki a fülét szappannal és vízzel, de fürdetni nyugadtan lehet tőle. okosak ők, mert sunyítanak, hogy ne menjen víz a fülükbe. ha mégis megy, akkor kirázzák, de egyébként ki szokott száradni nekik belőle. ha nem, akkor begyulladhat. nem süketül meg tőle, ez hülyeség.
5/9 anonim válasza:
Becsobbanhat, de úszni kitett fejjel szokott, a másik, hogy igen, besunyít, és nem megy bele, plusz (felénk) olyan szőrös a fülük, hogy ha akarnék se tudnék beletuszkolni bármit is. Se bogár, se semmi, szóval véletlen ha bele is repülne egy csepp víz, nem valószínű, hogy bejutna, de tényleg védekeznek ellene..
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi szépen mindkettőtöknek! :)
2011. jún. 19. 20:54
7/9 anonim válasza:
Én is szoktam úszni a lovammal, de nem ment bele még víz. Viszont hallottam, már olyan lóról, aki vízbefulladt, mert a fülébe jutott víz megzavarta az egyensúlyközpontját, és nem bírt kiúszni, megfulladt.
Nem hiszem egyébként, hogy megsüketülnének.
8/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszi, ezek mind-mind hasznos információk.
2011. jún. 22. 13:51
9/9 anonim válasza:
a ló fülének a felépítése olyan,hogy ha bizonyos mennyiségő víz kerül bele,akár meg is halhat,mivel az agyáig jut el,és ez tény-való,nagyapám is mondta,hogy már látott olyant,belekerült a ló fülébe a víz,a ló pedig földhöz vágta magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!