Mennyit keres egy suttogó, vagy egy belovagló?
Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 11:59
11/15 anonim válasza:
Munkalovas az, aki a tréningben lévő telivéreket lovagolja, tréneri utasítások alapján. Itthon ló*szart sem fizet. Külföld.
Nekem van belovaglóim, oktatóim, mezőgazdasági technikus végzettségem, plusz sok év tapasztalatom, de nem tudnék belőle megélni, így mmellékesként csinálom.
12/15 A kérdező kommentje:
értem. és külföldön? vagy itt csinálod? hol végezted el a belovaglóit? mit dolgozol mellette? kb. mennyit fizetnek a belovaglóért, és milyen ott amit csinálsz? :)
2011. jún. 15. 10:45
13/15 anonim válasza:
Itthon vagyok, úgyis azért nem élek meg belőle... Kaposváron tanultam. Belovaglással nem foglalkozom, ahhoz nem vagyok elég jó... Oktató vagyok egy lovardában, jutalékos rendszerben.
Amúgy teljesen proli, mezei munkám van főállásban.
Külföldön olyan 2000€-t szakít egy jó belovagló. De ugye más magyar és más német viszonylatban a JÓ jelző.
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2011. jún. 15. 19:23
15/15 anonim válasza:
Én belovagló vagyok, lovankékt 40-50e-t kérek, de előre szólok, ebből nem lehet megéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!