Van kopasz ló? Tehát van kopasz kutya kopasz macska olyan nincs, hogy kopasz ló?
Figyelt kérdés
Na jó tudom, hogy nincs de most miért nincs?2011. jún. 12. 10:01
1/13 anonim válasza:
Mert a lovacska nem házban él, kinn szüksége van szőrre.
2/13 anonim válasza:
Mert a kopaszság egy genetikai mutáció, és a tenyésztők pont ezt a hajlamot használták ki a tenyészállataiknál, hogy kialakítsanak egy új fajtát. De, amint azt az előző is írta, a lovaknak szükségük van a szőrükre, a kopaszok sokkal érzékenyebbek a napra stb., így ha született is kopasz paci, nem tenyésztették tovább. Aztán lehet vannak ilyen elvetemültek.
3/13 anonim válasza:
Szegény lónak csak szenvedés lenne az élete. Lovagolni nem lehetne, a vérszívók is könnyebben megtalálnák, állandóan kenni kéne a nap ellen, könnyebben sérülne...
Rossz ötlet.
4/13 A kérdező kommentje:
nem akarok ilyen lovat vagy ilyesmi meg vagyok elégedve a szőrös lovaimmal!
csak úgy kérdeztem, hogy létezik ilyesmi vagy mi?
2011. jún. 12. 11:04
5/13 anonim válasza:
Még nem hallottam róla, de nem is lenne létjogosultsága, esőtől, melegtől, légytől óvni kéne...
Nem lehetne használni, neki sem lenne jó.
6/13 anonim válasza:
Nincs, viszont van Baskír göndörszőrű ló, ami ugyanúgy hipoallergén, mint a csupasz kutyák-macskák.
7/13 anonim válasza:
Fogadok te se ülnél meg szívesen egy kopasz lovat szőrén... azaz bőrén
8/13 anonim válasza:
Képzeld, hogy érezné magán a nyerget... egyetértek a fentiekkel, kell a szőre
9/13 A kérdező kommentje:
értem meg tudom de nagyon köszi csak arra voltam amúgy kiváncsi, hogy ti mit gondoltok róla de még jöhetnek a válaszok!! :)
2011. jún. 13. 18:53
10/13 anonim válasza:
és te hallottál már kopasz mókusról?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!