Díjugratásban a tiszteletkörben melyik kézre vágtáznak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 22:15
1/11 anonim válasza:
Bal. Eddig akármilyen lovas vagy fogatos versenyen voltam, mindig balkézre mentek.
2/11 anonim válasza:
Nálunk jobb, de be szokta mondani a zsűri, ha kérdezik :)
3/11 anonim válasza:
mindig bal.de ha ti nem bal kézen kezdtek el edzeni akár jobb is lehet:)ez emberfüggő,de ha nagy és hivatalos verseny akkor bal de ha csak hzi verseny akkor bármelyik lehet:)
4/11 anonim válasza:
mindíg jobb kézre vágtáznak a lovasok! de a bíró mondani fogja! :)
5/11 anonim válasza:
Utolsó! Voltam már egy két versenyen és soha nem mentünk jobb kézre.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, mennek a zöld kezek :)
2011. jún. 14. 11:42
7/11 anonim válasza:
viszonylag gyakran járunk versenyekre mint néző, és fotózni is szoktam, szal alapos megfigyelőnek tartom magam, és még sosem láttam jobb kezes tiszteletkört... :)
kisebb, de hivatalos versenyeken mindig jobb kézre mentek, de a Lovas VK-n a Papp Lászlóban, a 150-es Nagydíjakban is ugyanez a helyzet. :) egyébként a bíró mindig bemondja, h "megkérem a lovasokat, h kezdjék meg a tiszteletkört X kézre". :)
8/11 anonim válasza:
előző vagyok! sosem láttam BAL kezes tiszteletkört, ezt akartam írni, bocsi! :)
9/11 anonim válasza:
ez lehet hülyeség de nálunk ahány versenyen voltam mindig úgy mentek tisztelet kört,hogy a szalag legyen kívül és azt általában a ló bal oldalára szokták rakni szóval jobb kézen mentek!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!