Megéri a decathlonból lovas felszerelést venni?
Lovasnadrágot pl igen, mert van rá garancia - enyémre volt még anno (2 éve) - és elég jól bírják a strapát. Van akinek az ínvédő is bevált, és pl patazsírt, légyriasztót, sörényfényt ott szoktam venni - az esik útba.
De pl nyereg, izzasztó, bőrcuccok sztem nem megbízhatóak ott. Izzasztóval pl alig lehet nyergelni... O.O
Én is a klp-t ajánlom, én pl előszeretettel rendelek onnan cuccokat, mert nagyon jók és gyorsan kijönnek. Most is, tegnap rendeltem ínvédőt, keddre itt lesz. És a minőség is sokkal jobb.
Decathlonban jók a lovas pólók, a mellények és a pulcsik. Nadrág... hát az ismerősömnek 1 hónap alatt szétment.
Lábszárvédőt se ott vegyél, mert elég pocsék minőség, ilyen műanyagvelúr vagy mi, abból jobban jársz egy hasított bőrrel (én már 8 éve nyúzom a sajátom). Kesztyűt talán még érdemes beszerezni onnan, esetleg pálcát, pucoló eszközt.
Lóra való dolgokat érdemesebb más üzletből beszerezni, vagy akár használtan lovasok.hu-n az apróhirdetésben rengeteg jó cucc van olcsón vagy a paci.hu fórumán a felszerelés topicban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!