Szép név az egy fríz ménnek hogy Izidor?
utolsó. mivel carolina11 a neve, arra merek következtetni hogy a kérdező egy 11 éves kislány. namármost 11 éves koromban én is kitaláltam magamnak "saját állatokat", vagy akár történeteket. lehet, hogy a fríz mén is egy kitalált kedvenc.
nem mindegy neked hogy mi a célja? feltesz egy kérdést, te válaszolsz rá, vagy ha hülyeségnek tartod továbbmész.
remek dolog egy 11 éves gyereket oltani valóban.
legyünk már érzelmileg kicsit fejlettebbek emberek.
ha a kérdezőre ezek nem igazak, véleményemet akkor is fenntartom x)
Bocs, de az utóbbi pár napban tényleg annyi idióta kérdés jelent meg itt, hogy csak na.
Így is elég visszafogott voltam.
Igen, 11 éves koromban én is játszottam lovacskákkal, de én a barátnőmmel beszéltem meg az ilyeneket.
Sajnálom szegényt, hogy neki nincs kivel megbeszélni, de akkor sem kéne ugyan azt a kérdést 3x kiírni.
Hát..Szia újra Carolina11!(Csattos-hegy,kutyás kérdés...)
Nekem valahogy az Izodorról nem mén jutna eszembe..lehet hogy ez csak az én hülyeségem,de nekem inkább kancához illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!