Kik azok a pinto, painthorse vagy quarterhorse lótenyésztők Magyarországon, akinek elérhető áron vannak eladó választási csikói?
Figyelt kérdés
A neten és a lovasújságokban alig találtam, csak olyat akiknek extra champion lovai vannak és a csikói 5300 EUR körül vannak. Nos ez nekem kicsit drága, csak hobbilónak, családtagnak szánnám őt.2011. jún. 2. 10:02
1/7 anonim válasza:
Mennyi lenne a max. összeg amit kifizetnél érte? Egyébként aza mondás h 500.000 ft alatt jó lovat nem kapsz. De szívesen segítek!
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, talán 500-600-700 ezret, attól függ miyen adottságú a csikó, milyen a külleme, vérvonala stb.
De mindenképpen választási csikót szeretnék. Örülök a segítségnek.
2011. jún. 2. 10:43
3/7 anonim válasza:
Nem nagyon fogsz találni. Ezek nálunk egzotikus fajták, aki már hivatalosan tenyészt ilyet, az nem holmi zugtenyésztő, és az ára is megvannak. Ilyen árban leginkább tarka, félvér lovakat fogsz kapni.
5/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a fent megjelölt lovasoldalt, de azok közül egyik sem tetszik. Esetleg olyan tenyésztő aki nincs neten?
2011. jún. 3. 10:19
7/7 anonim válasza:
Szerintem vannak azért tenyésztők Magyarországon is
A leggyakoribb szerinte ma quarter : [link]
Painthorseból is lehetmég találni tenyésztőket bár szerintem az appalosa gyakoribb.
A pinto meg igazából nem egy külön faj hanem hogy ha van egy a feltételeknek megfelelő lovad azt kérvényeztetheted hogy vegyék fel a pintók közé: [link]
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!