Fiú/csődör lóneveket írnátok légyszi?
Figyelt kérdés
mondjatok jó csődör neveket, lehet vicces, jellemzős név vagy szép nevek, köszi előre is2011. máj. 26. 21:12
21/29 anonim válasza:
előző vagyok,még tudok:Salvador,Daliás, Varázs,Marshal(Marsal)Magister,Nino,Ninja,Nelson..
23/29 anonim válasza:
Milyen kezdőbetűvel? anyja neve?
25/29 anonim válasza:
Vagány, Rendíthetetlen, Ouzó, Kobold, Wándor, Rozsdás, Legény, Pejkó (:D), Gyönyör, Sztár, Szabadság, Freedom, Hapiness, Belive :)
26/29 anonim válasza:
Alvin, Apollo, Aktív, Ábránd, Árny, Báró, Bűbáj, Wagner, Varázs, Siker, Sámson, Sanya, Gulliver, Győző, Lidérc, Logan, Lord, Lottó, Krisztofóró, Kobold, Mystic, Manó, Mámor, Mázsa, Pegazus, Tekintély, Törvény, Tiszt, Elnök, Vezér, Kathafi, Edward, Black Jack, Gavallér, Haver, Fürge, Csoda, Titok, Éjfél, Csillag, Árnyék és Fény, Csábos, Kincsem, Csoda, Skywalker, Kalóz, Szultán, Wonder, Thunder, Hank, Zafír, Amulett, Gyémánt, Sylver, Zarándok, Pilgrim, Melody, Voice, Violin, Málna, Művész, Táncos, Büszke, Beauty, Pajkos, Izsák, Casanova, Don Juan, Oldfriend, Merész, Szilaj, Bátor, Global, Tündér, Mozart, Bandi, Marcipán, Füge, Hurrikán, Vadóc, Vulkán, Néró, Napóleon, Hitler, Monster, stb. ezek jutottak eszembe, spontán!!! :D
28/29 anonim válasza:
Cortez
Commando
Desert Fox
Kapitány
29/29 anonim válasza:
Az én egyik lovamat Legendának hívják. A régi gazdái Túladagolásnak hívták szerencsétlent, mivel csődörként rettentő ideges angol telivér versenyló volt. Aztán egyre jobban kezdett kezelhetetlenné válni, ezért eladták. Mi megvettük, kiheréltettük, és mostmár teljesen szeretetteljes kis pacika. Néha még most is önfejű, ezért Főnöknek, és Vezérnek is szoktam hívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!