Tapasztalatok FURminátorral?
Figyelt kérdés
Ha esetleg kutyáknak valót veszek, az is jó?2011. máj. 23. 19:31
1/9 anonim válasza:
nem értem a kérdésed
nem rossz kategóriába irtad?
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen tapasztalaitok vannak a furminátor használatával kapcsolatba?
Ha a témának megfelelő állatnak szeretnék venni, azaz lónak, akkor kutyának való is megfelel e esetleg.
Ugyanis van kutyám is, és nehezen megy neki a vedlés.
2011. máj. 23. 20:53
4/9 anonim válasza:
Ja hogy ez egy szőr kefe.... mondjuk ezt leírhattad volna kérdésben. Létezik belőle direkt lóra való, szerintem olyat vegyél. Még nem próbáltam, de biztos jó lehet, főleg szőrváltáskor.
5/9 A kérdező kommentje:
Egyszerre kéne kutyára és lóra.
Viszont nincs kettőre keret.
2011. máj. 23. 21:30
6/9 A kérdező kommentje:
pont ezért kérdeztem h használható e.
Hátha valakinek van tapasztalata.
2011. máj. 23. 21:46
7/9 anonim válasza:
Van az a kutyára való Large méret, végül is asszem csak a fej szélességében van különbség. A lóra való 12cm-es a large meg 10. Szóval ha 10cm-est veszel elvileg mindkettőnek jónak kéne lennie.
8/9 anonim válasza:
szia, én kutyaméretet vettem, és a lovon is tökéletesen működik :) egyébként a használati útmutatójában is le van írva, hogy a három kefe egyedül a méretben különbözik. nagyon jó kis dolog, én imádom, hogy nem repked mindenfelé a szőr. a lovasok.hu-n árulja egy leányzó, a bolti ár tördékéért, nézz körül ott :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, végül nagykutya méretűt vettem, arányaiban nézve kb ilyen áron.
Nemsokára ki is próbálom :)
2011. máj. 27. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!