Melyik sörényfonási technika a legjobb?
Egy párat kipróbáltam de még mindig keresem a megfelelőt!Mennyire tartós, milyen gyorsan kész, milyen mutatós...
(tűvel, ragasztószalaggal, gumival stb.)Ha tudtok linket is kérek köszi!
arra a pár órára, amíg ideális esetben fonva van, sztem bármelyik jó. a sörénygumis megoldás a legegyszerűbb, a varrott a legszebb (és legtechnikásabb) egy-két napra biztos nem hagynám benne. kihullhat a sörénye, meg amúgy is szétdörzsöli..
ez a kedvenc linkem: érthető és nagyon szép http://www.youtube.com/watch?v=gnPrEm-GyTM
gumival a legjobb. szoros tincseket fonsz ,begumizod, majd négybe hajtod a fonatot és a bogyóra még egy gumi (erősítettből vagy 2 vékonyabb). hosszú ideig tartósan megmarad, ha nem dörzsöli ki, ha meg dörzsöli teljesen mindegy hogyan csinálod.
Én fél óra alatt kész szoktam lenni egy lóval.
a varrós megoldást hülyeségnek tartom, főleg h nyáron folyamatosan rázzák a fejüket, nyakukat, mire kész lennél vele teljesen meghülyíted a lovat. Ha meg kidörzsöli akkor a sörénye ki fog azon a részen szakadni.
köszönöm, még annyit szeretnék kérdezni hogy zet hogyan csinálják? ----->
A LUCKY BRAIDS képen amin a sárga ló van! at érdekelne! ugyan levan írva, de aza szó hpgy kettétűröm eznekem magas!
Én is így szoktam csinálni, először befonod (jó szorosra, én lefelé szoktam fonni) azt begumizod, és tuladonképpen 4-be hajtom, és arra meg rá a gumi úgy, hogy a sörényél alatt legyen a bogyó kis része (ez tartja h felfelé álljanak a bogyók). Szerintem ezt próbálták megfogalmazni, legalábbis én ha így csinálom ilyen kinézetű lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!