A Kincsem Parkba bármikor be lehet menni? Van belépő?
Én egy évig tartottam ott a lovamat. Nem lehet akármikor bemenni.
Ha van ott saját lovad, akkor természetesen beengednek, de mivel (sajnos) nincs állandó felügyelet a lovak mellett, ezért az istállóépületeket rendszeresen zárják, sőt, sokszor lakatolják is. Nekem volt kulcsom a mi épületünkhöz, de csak nagyon kevés embernek adnak, nehogy el tudják kötni a lovakat (a többség ugyebár versenyzik, így elég értékes jószágokról van szó).
Van egy "személyzeti bejárat", ott csak a tulajok és az idomárok, edzők, ott dolgozók mehetnek be. Az mindig nyitva van.
A "publikus" bejárat viszont nem. Ott sosem voltam, de tudom, hogy azt rendszerint csak a versenynapokon (szombat és vasárnap) tartják nyitva, mert hát a Kincsem Park mégis csak egy versenypálya, így logikus, hogy a kapu is csak a versenyek idejére nyílik meg a nagyközönség előtt. Szombaton ügető van, vasárnap galopp, ha jól emlékszem. De ezt már tavaly is állandóan csereberélték, úgyhogy sajnos nem tudom, hogy jelenleg mi a felállás...
Van valahol Tápióakárhol is egy Kincsem park, ahol Kincsemet tréningezték, meg van pesten a versenypálya.
Te melyikre gondoltál?
Mert az első a Tápióakárhol levőre, a második meg a pestire...
Utolsó vagyok még ..
Csak azért kérdezem, mert sokan nem értik meg, hogy ez nem valami játszótér, vagy falusi vásár ahol kedvedre szórakozhatsz. Én ott dolgozom vagyis segítek.
13:03-as vagyok.
Én is annyi idős vagyok mint te amúgy. Ha ez a szándékod akkor oké, csak tudod sok kis csitri ki akarna járni, hogy villoghasson, és ezt nem szeretem ezért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!