Kb 6. alkalommal mentem lovagolni. Szerintetek nem durva, hogy még kezdőként kengyel (és kapaszkodás) nélkül tanügetnem kellett?
Figyelt kérdés
Csodával határos módon nem estem le, szerintem...2011. máj. 14. 22:04
1/16 anonim válasza:
nem durva. nekem az első alkalommal meg kellett csinálnom... nem vagy isten csodája nyugi:D de ígéretes kezdés:)
2/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sokat javítja az ülésedet, hasznos, hogy kengyel nélkül is tudj lovagolni. Ülés javításkor is szokták csinálni ügyes lovasok is.
3/16 anonim válasza:
6 alkalom után már elvileg fel kellett volna hogy tűnjön, a lovaglás durva sport, ésha valaha is fejlődni akarsz, akkor bizony meg kell magad erőltetni.
5/16 anonim válasza:
Nem durva, minket is így tanítottak, így tanulod meg igazán megtalálni az egyensúlyodat. Kengyelt mindenhol, ahol komolyan veszik az oktatást, csak akkor használhatsz, ha már anélkül is megy a tanügetés futószáron. Ugyanígy szárat is majd csak akkor kapsz a kezedbe, különben folyton abba kapaszkodnál, és összevissza tépnéd szegény ló száját. Amikor már biztosan tudod tartani az egyensúlyodat, akkor foghatod csak meg, mert akkor már jóval nagyobb az esélye, hogy csak a ló irányítására használod.
6/16 anonim válasza:
a lányom meg fiam első alkalommal háttal kellett forduljon, meg vissza. 6 alkalom sok.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.
Akkor kérlek segítsetek, mire figyeljek oda ...
2011. máj. 14. 22:24
8/16 anonim válasza:
Ez nem durva...sőt ez a legalapabb dolog. Ettől lesznek meg a jó kis lovaglóizmaid, lesz izomlázad rendesen. Kell az ilyen, mert így találod meg az egyensúlyodat a lóval, meg ráérzel a helyes ülésre. Kengyel nélkül könnyű ügetni is kell tudni, meg vágtázni. Ha ez megy futószáron, akkor kaphatsz kengyelt.
9/16 anonim válasza:
Egyáltalán nemdurva,ezt így kell csinálni,hogy jó legyen az egyensúlyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!