Mikor lenne érdemes felszerelést venni és mit?
Mindenképpen érdemes. Ha rendszeresen, hetente több alkalommal is veszel órákat, minél előbb szerezz be egy lovaglónadrágot, ugyanis a sima szabadidős mackónadrág hosszú távon (de még rövidebb távon is) alkalmatlan a lovagláshoz pontosan amiatt, amit te magad is írtál; kidörzsöli a lábadat.
A lovaglónadrágokat direkt úgy szabják meg, hogy a térd résznél vastagabb legyen az anyag, így nem is kopik el olyan hamar, és a lábadnak is sokkal kényelmesebb lesz. Plusz a mozgásban sem akadályoz, nem akad be állandóan ide-oda, és nem lobog utánad egy gyorsabb jármódnál, mert az anyag eléggé testhez simuló. :)
Lovaglónadrágot használtan 2-3 ezert is kapsz újonnan 8-10 ezer az alsó árkategória,lábszárvédőt is vehetsz használtat, vagy újat is az új olyan 5000Ft körül van.
Ha folytatni akarod a lovaglást, érdemes mindkettőt beszerezned.
Első vagyok. Én is a Decathlonban vettem a lovaglónadrágomat, nekem eddig nem volt vele gondom, pedig már lassan 1 éve megvan.
Ha csak heti 2-3 alkalommal lovagolsz, akkor teljesen megfelelő a decathlonos nadrág is, nem fog elkopni. Ha meg ennél gyakrabban jársz ki, az minden nadrágot hamar elnyűne, nem csak a decathlonost! :D Szóval én azt javaslom, bátran vegyetek onnan, nekem eddig jó tapasztalataim voltak. :) Bár a Decathlonnal azért vigyázni kell, mert nem minden ott vásárolható cucc jó minőségű. Volt már onnan pl nyeregalátétem, amivel évekig nem volt problémám, de volt olyan is, ami alig 2 hónap után már rojtosodott...
Anno 8 éve 8 ezerért vettem egy KÁRÓ nadrágot, elég gyakran használom és meg sincs kopva. Ismi egy éve vett egy Tattinit és már ki van kopva, sőt egy helyen ki is lyukadt.
Decatlonban van 4000ért nadrág, eleinte jó lesz, de idővel érdemesebb egy jobb nadrágra beruházni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!