Fedeztetés? Tuttok segíteni?
Parancsolj, itt a link, ahonnan tudsz rendelni :) Drága mulatság lesz..
Itt menj rá arra, hogy Gestüte, aztán bal oldalon van olyan h Deckhengste - klikk - legörgetsz, és ott van :)
Igen, én is ezért írtam, hogy nem lesz olcsó mulatság. Egyébként Zangersheidében sztem alap, hogy nem akármilyen lovakra adnak spermát. Ezt a holland sportló tenyésztésben kezdték el, azt hiszem Contenderrel, aztán ezt átvette Zangersheide is.
De egyébként angol nyelvtudás is jó, ha csak simán a www.zangersheide.com-ot írjátok be, akkor a kezdőlapon 4 nyelvből lehet választani, csak nekem a német megy a legjobban uh én úgy igazodok el a legkönnyebben, azért a német link.
Én egy Totilas-csikót szeretnék,már ha lenne lovam.
Fantasztikus,karizmatikus mén és lehet itthon is spermát kapni tőle.
A Sprehe-től lehet rendelni Hickstead spermát. Ő sem kispálya azért... :)
Óóóó Totilas is nagyon jó. Olyan szép, és rekorder díjlovaglásban és fekete és áááá... És itthon is kapni spermát tőle. Már megszületett hollandiában az első Totolas csikó, nagyon szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!