Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Fedeztetés? Tuttok segíteni?

Fedeztetés? Tuttok segíteni?

Figyelt kérdés
szijasztok...nagyon szeretném, h taloubet z legyen a csikó apja, de nem tudom, hogyan szerezhetnék tőle sprmát...ha esetleg tudtok segíteni és googleba keresnétek nekem, nagyon megköszönném, mert én eddig seholsem találtam, de eznem jelent semmit..xDD...(csak az válaszoljon légyszíves, aki értelmesen tud válaszolni, nem fafej módjára...köszönöm)
2011. máj. 5. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Parancsolj, itt a link, ahonnan tudsz rendelni :) Drága mulatság lesz..

[link]

Itt menj rá arra, hogy Gestüte, aztán bal oldalon van olyan h Deckhengste - klikk - legörgetsz, és ott van :)

2011. máj. 5. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Német nyelvtudásra lesz szükséged, meg 1000 euróra + szállítás, ahogy elnézem. szerintem az se mindegy milyen fajta a kancád, mert akármilyen zuglóra nem adják ki a spermát, szóval gondolom majd kellenek a lovad papírjai is.
2011. máj. 5. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Igen, én is ezért írtam, hogy nem lesz olcsó mulatság. Egyébként Zangersheidében sztem alap, hogy nem akármilyen lovakra adnak spermát. Ezt a holland sportló tenyésztésben kezdték el, azt hiszem Contenderrel, aztán ezt átvette Zangersheide is.

De egyébként angol nyelvtudás is jó, ha csak simán a www.zangersheide.com-ot írjátok be, akkor a kezdőlapon 4 nyelvből lehet választani, csak nekem a német megy a legjobban uh én úgy igazodok el a legkönnyebben, azért a német link.

2011. máj. 5. 23:54
 4/7 A kérdező kommentje:
bocsi, és esetlég még nem tudjátok h hicksteadtől lehet e szerezni??? előre is köszi...
2011. máj. 6. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én egy Totilas-csikót szeretnék,már ha lenne lovam.

Fantasztikus,karizmatikus mén és lehet itthon is spermát kapni tőle.

2011. máj. 6. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
57%

A Sprehe-től lehet rendelni Hickstead spermát. Ő sem kispálya azért... :)

[link]

Óóóó Totilas is nagyon jó. Olyan szép, és rekorder díjlovaglásban és fekete és áááá... És itthon is kapni spermát tőle. Már megszületett hollandiában az első Totolas csikó, nagyon szép :)

2011. máj. 6. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én galopp és telivérmániás vagyok,de láttam ezt a Totilast egyszer egy videón,hát le voltam döbbenve,micsoda ló.
2011. máj. 7. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!