Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A lovam halántékánál egy kis...

A lovam halántékánál egy kis foltban elment a szőr! Nem sebes, csak kopasz. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamivel leverte.
2011. ápr. 30. 12:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Van valami gombás fertőzés, amitől kihullhat a szőre. Nem próbálja vakarni?
2011. ápr. 30. 12:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem vettem észre,hogy kaparná....
2011. ápr. 30. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg valamelyik kantár pont ott dörzsöli.
2011. ápr. 30. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nő a folt, akkor mindenképp kérdezz rá az állatorvostól. Az is lehet, hogy csak úgy, unatkozásból dörzsöli.
2011. ápr. 30. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem kidörzsölte a kötőfék. ne hagyd rajta éjszakára, csak vezetéshez tedd rá! és a kantár meg a kötőfék tarkószíjára tegyél bariszőrt, akkor hátha kevésbé fogja dörzsölni
2011. máj. 2. 14:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem hagyom rajta egyiket sem,és nem is ott van a folt,ahol bármi hozzá érhet!Mára olyan mintha,kiszáradt volna ott a bőr.Szerintem hívom az orvost,csak nem szeretném,ha azt hinné,hogy minden kis dologért hívom....
2011. máj. 3. 06:12
 8/8 Róka88 ***** válasza:
Nekem a kutyámnak is volt ilyenje meg a lovamnak is !!! a karámhoz dörgölődzöttt!! lehet nálad is ez van !
2011. máj. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!