Milyen a rideg, állásos és boxos bértartás?
a rideg, az értelemszerűen, szabad ég alatt, kint..., esetleg van valami tető, vagy egy ilyen beálló
Állásosról én nem tudok, viszont a boxos, az olyan, hogy van általában 4*4-es helység, önitatóval, sótartóval, ahol én dolgozok, ott minden nap van trágyázva, "szárítva"
Lóra gondolsz mint bértartás?
Hol laksz? Én tudok egy helyet, viszonylag egész jó, és úgymond még olcsó is!
www.lovasfarm.com
Az állásba a ló ki van kötve az előtte lévő vályúhoz, nincs válaszfal csak lánc, fa vagy kötél, mellette van a többi ló sorba ugyanígy elválasztva.
Hierarhiai problémák miatt nem előnyös, mert elérik egymást...
Nem reklámozni akarom, de csak itt találtam képet.
Szerintem nem kényelmes, mert korlátozva van teljesen :S Meg ha le is fekszik láttam már hogy hempergés közben fennakadt a lába :\ Meg 30.000ért kicsit drágállom.
A rideg a legjobb, kitombolja magát :D
Szia!
Szerintem vagy rideg, vagy boxos. Az állásost nem tartom túl szerencsésnek, jártam már olyan helyen, ahol állásos volt... hát elég rossz volt a lovaknak szinte egész nap kikötve... A legjobb szerintem a rideg, ahol egész nap kint lehet, de ha mondjuk érzékenyebb a környezeti változásokra, akkor a boxos. Am én is miskolci vagyok, és sztem te írtad azt a kérdést, hogy "mit gondoltok erről a lóról?" és egy sárga gidrán herélt van belinkelve. Írtam e-mailt, hátha tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!