Melyik a legolcsóbb lovasbolt?
nagy lovas?stb...
szeritetek?
háát, nem tudom, a klp az tattini márkaolt, az pedig nem a leolcsóbb sztem. egyébként én is ebbe a két boltba szeretek járni, mivel az itteni cuccok tényleg tartósak. Pl nadrágot már sokféle márkát kipróbáltam, de egyedül a tattini gatyám nem ment szét..
a legolcsóbb sztem a nagylovas és a fouganza. ja és a paint horse lovasboltban katalógus ár alatt lehet kapni pl horze és tattini cuccokat, sztem jó hely nagyon :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:30
most mondok egy konkrét példát: díjlovas nyerget a klpben (daslö nyereg, hasított műbőr) 50.000 ért láttam, az imagineben pedig a pfiff nyereg valódi bőrből 60.000ft. az igazi bőr pedig azért (persze megfelelő ápolással) csak tartósabb, mint a műbőr. és inkább fizetek 10.000 fttal többet és használom x évig a pfiffes nyerget minthogy a daslöm egy év után szétmenjen..mert egyik ismerősömmel előfordult. és sztem sokkal kényelmesebb a pfiff, jobban ültet, meg szebb is mint a másik:)
Ráértem ezért megnéztem 3 márkát:Tattini,KLP és Fouganza!Csak néhány dolgot néztem meg!Mindenből a legolcsóbbat.Ezeket néztem:Kantártartó,Kantár,Kötőfék,Vezetőszár,Bokavédő,Futószár,Zabla,Szár,Heveder,Kengyel,Kengyelszíj,Nyeregalátét,Nyereg,Patakaparó,Kefe,Gumis vakaró,Sörényfésű,Vízlehúzú.
Íme az eredmény:
100540Ft Fouganza
93644Ft Tattini
71750Ft KLP
Remélem hogy segítettem és ezekez a TÉNYEKET látva jól döntessz!Sok jó Lovaglást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!