Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Enyhén Sodrott vagy arab?

Enyhén Sodrott vagy arab?

Figyelt kérdés

melyiket választanátok?

és miért?

2011. ápr. 7. 15:26
 1/10 anonim ***** válasza:

attol függ mire.

sodrott azért jó mert nyugisabbak.

arab pedig nagyon jól birja a távot és nagyon hevesek,nekem tetszik a stílusúk.

17/L

2011. ápr. 7. 15:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy arab X valami sodrott lovam van és megy mint a golyó, van tempója, kitartó, és nem az a nyugalmas típus. Mire kell? Túrázni és hobbira talán jobb a sodri, arabbal több mindent tudsz kezdeni : díjlovi, ugratás, távlovi, viszont az arabbal többet kell menni, hogy kielégüljön a mozgás igénye. Ha sok időd van lovagolni, elég határozott vagy, akkor jó az arab, ha inkább hobbyzol akokr sodri.
2011. ápr. 7. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát igen... jó lenne tudni mire szeretnéd használni mert a két ló eléggé eltér egymástól... amúgy én az arabot választanám.:)
2011. ápr. 7. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:

hát csak hobby, ugratás, lovagoltatás meg egy kis trükközés :)

de úgy lesz, hogy ha már eljutok a versenyszintre valószinűleg kapok majd egy arabot is mivel távlovaglásba szeretnék majd versenyezni.

köszönöm mindenkinek a segítséget :)

2011. ápr. 7. 20:34
 5/10 anonim ***** válasza:
ugratásra csakis az arab.:D én arabbal ugrattam és simán repültem 1m-eket:D úgy h a ló alig ugrott még... :)
2011. ápr. 7. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok

én is arabot választanám,szeretem azt a fajtát és nagyon szeretem lovagolni is

2011. ápr. 7. 22:20
 7/10 lovasoktató ***** válasza:
Ha elfogadsz egy jó tanácsot,egyiket sem ajánlom,a sodri nem erre valo,az arab meg igen temperamentumos ló első lónak nem ajánlom csak ha van vele tapasztalatod,magyarfélvér,kisbéri,hucul,furiozoban gondolkodnék a helyedben,késöbb akár lehet arabod is ha szereztél egy kis tapasztalatot.Nem vagyok arab ellenes,nagyon szeretem őket,de mint lovasoktató tudom hogy egy életre elveheti a kedved a lovaglástól is.Sok sikert!
2011. ápr. 9. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:

utolsó:

de nekem csak hobby lovaglásra kéne, terepre, lovagoltatásra, meg kisebb akadályok megugrására néha-néha.

szóval én ezért gondoltam a Sodrottra mármint a kedvenc lovam az és rá gondoltam.

2011. ápr. 9. 14:05
 9/10 Szniky válasza:
Attól függ mire akarod használni, én nekem mondjuk mint hobbi lovasnak a sodrott jobban bejön...
2011. ápr. 9. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:

én a kisbérit nem ajánlom,nekem csak rossz tapasztalatom van vele :/

17/L

magyar félvér,hucul,furioso talán inkább

2011. ápr. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!