Mi a véleményetek a Shagya Arab és a Furiso-North star lovakról?
Most újra elkezdek lovagolni.Eddig az ügetésnél tartottam,de az western volt.Ilyen lovak vannak a lovardába ahová megyek.Akin eddig lovagoltam az elég nyugott ló volt.Ezek a fajták is nyugottak?Milyen felszerelés kell?Van nadrágom,csizmám és kesztyűm.Ide kéne pálca is?
köszönöm a válaszokat:)
arab az "elég menős" de lehet amelyik nem annyira olyan,
furioso nyugisabb,de abbol is lehet nagyon menős egy-egy :) kezdőnek inkább a magyar félvéreket ajánlom,vagy talán magyar sportló
Én furioson tanulok:))
Szerintem könnyen kezelhetőek és úgymond nem "idegrángásosak".Természetesen nem azt mondom hogy mindegyik nyugis,DE én ménen(hülye egy szó:DD)lovagolok és ha kell megy a vágta ezerrel ha kell akkor viszi a 2 éves gyerekeket voltizzsal : )
Szóval én inkább a furit ajánlom,de úgyis azt "rakják alád" amelyik amúgy is szoktak lovagolni;)
Sok szerencsét a lovagláshoz;))
az arab lovak nagyon inteligensek, de néha nehezen kezelhetőek másnak mert egy gazdásak. bár ezek az iskolalovak olyanok mint a gépek általában szval nemis nézik kiaz csak mennek mint a kisangyal :)
a furioso nyugodtabb vérmérsékletű jó lovacska.
én inkább arabos vagyok amúgy mert az arab ló mozgása egy álom. =) jó lovaglást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!