Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Azt hallottam hogy a mén...

Azt hallottam hogy a mén csikó rámászhat egy lányra (emberre)?

Figyelt kérdés
Sokan mondták már de nem akarom elhinni.
2011. márc. 14. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Maximum a Cicciolina filmekben. A való életben szinte 100% kizárt.
2011. márc. 14. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem hallottam:)

Olyan létezik, hogy vannak egyes mének, akik igen erőszakosan lépnek fel, hogyha érzik rajtad, hogy menstruálsz, de rád mászni nem fog:)

2011. márc. 14. 08:13
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

Én tanultam úgy lovagolni, hogy a kancának mén csikója volt. Nem az volt a probléma, hogy ránk akaszkodott, hanem lovaglás közben az anyjára! Mégpedig nem csak hátulról, hanem oldalról is. Végül az oktató már csak úgy engedett minket lovagolni Rékán(kanca), ha középen állt egy ostorral, és Főhőst(mén csikó) zavargatta. Egy kisfiút meg is rúgott a fején, pedig rajta ült a kancán. Szerencsére épp, hogy hozzá ért a csikó patája.

Elég veszélyes idők voltak, sajnos, a csikót bezárni nem lehetett, mert az anyja kereste.

2011. márc. 14. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak a méncsikó, a kancacsikó is simán ráugrik/ráágaskodik az emberre, ha nincs megtanítva normálisan a száron vezetgetésre, vagy esetleg vad. Ez ilyenkor is játék, hiszti. Igaz az is, hogy a mének megérzik az emberen, ha menstruál, és olyankor kezelhetetlenebbek, de egy jól idomított, tapasztalt gazdával rendelkező lónál ez sem jelent gondot.
2011. márc. 14. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
nahát ezt még nem is hallottam. :O És miért zavarja őket a menstruáció? Mihez kötik a szagát?
2011. márc. 14. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,mihez kötik,de egy osztálytársammal megtörént.Lovásznak tanultunk,gyakorlaton voltunk a galoppon.

A lánynak épp megvolt,vezetgette az egyik 3 éves mént,az meg simán ráugrott,maga alá gyűrte,és párzó mozdulatokat is tett.

A lány kisebb sérüléseket szenvedett.A történethez tartozik,hogy telivérben a 3 éves ló már nem csikónak,hanem kifejlett versenylónak számít.

2011. márc. 14. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért szerintem nem azért "ágaskodik rád" a ló mert párzani szeretne, hanem mert neveletlen. Az más, hogy érzik a vér szagát, lehet kifinomultabb a szaglásuk, mi se érezzük szagról ha egy ló sárlik..
2011. márc. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!