Most tényleg komoly ez a hirdetés?
Figyelt kérdés
Alkalmas kocsiba, hobbylónak... DE EGY ÉVES!! Képen látszik, hogy csikó, és az áron is. Mondjátok, hogy nem próbálták lovagolni vagy kocsizni, csak gondolják, hogy mi lesz belőle!:|
2011. márc. 3. 20:25
1/14 anonim válasza:
Kérdésedben a válasz. Nyilván nem lovagoltak rajta, és nem kocsizták, viszont a szülők ismeretében ezekre alkalmas lehet.
2/14 anonim válasza:
Ott van az is, hogy nyers. Először olvass, aztán cirkuszolj...
3/14 A kérdező kommentje:
Első köszi:) Második: Be lehet fogni úgy egy lovat kocsiba, hogy megnézik mit csinál, attól nem lesz belovagolt meg bekocsizott. A baj, hogy sok barom ki is próbálja, ezért kérdeztem.
2011. márc. 4. 14:27
4/14 anonim válasza:
Most komolyan szerintem valami idős emberkék tehették fel a képet.Néztem már én is ezt a hirdetőt és nézd meg a többi lovat!Szerintem tök elvannak hanyagolva!! Főleg a patájuk!
[link] pl ennek a ménnek
5/14 A kérdező kommentje:
Áúú. Hát, van aki nem patkoltatja a lovat, sőt, szerintem ha fedez akkor nem nagyon lovagolják vagy kocsizzák, vagy nagyon ritkán, ezért úgy vannak vele hogy mivel nem aktív "sportló" akkor nem nagoyn kell vele foglalkozni..:S Amúgy első képen olyan kis soványkás, hiába olyan tömör a ló, szerintem csak a csontozata, legalábbis én így látom a képeken..:S
2011. márc. 5. 09:55
6/14 anonim válasza:
Hát ja ,de szerintem attól hogy nem "aktív" még ugyan úgy kell vele foglalkozni nem muszáj patkolni elég ha körmölnék vagy ha nincs rá keret legalább utána reszelhetne. Szerintem.
7/14 A kérdező kommentje:
Igen, a körmölésre gondoltam, bocs!
2011. márc. 6. 18:50
9/14 anonim válasza:
Az Alkalmas azt jelenti, hogy alkalmas fogathajtásra, hobbyra és tenyésztésre. Nem fogták be, és nem is lovagolták. Ettől nem kell félni. Senki se olyan h.lye, hogy egy csikót befogjon a kocsi elé. Max az anyja mellé befogja ( de nem úgy, hogy ő is huzza a kocsit! )
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy látszik mégis vannak..
Kora: 2 év
Jell.: Nyugodt, nem ijedős csikó kocsizva, belovagolva..
Csak én tudom úgy, hogy három év alatt rá se lehet ülni?
2011. márc. 9. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!