Nyíregyházára, a Tiszavasvári úti lovardába járt v alaki lovagolni? Mi a véleményetek róla?
Hol lovagoltál ahol olyan színvonalas oktatás folyik?:)
Én Orosra járok, az Erdélyi majorba. Az Orosi suli mellett van 1 horgásztó, ott be kell menni, befizetni, tovább menni és ott. Nagyon sokat fejlődtem, már 2. alkalommal amikro voltam ügethettem. Előzör azoktató rátesz futószárra, és felméri, h mennyire tudsz lovaglni, megtanít az alapokra. Jó fej is, sokat bír beszélni.:D Aztán kapsz 1 lvoat, megtanítják h kell felszerszámozni, leápolni, elmagyarázzák mi micsoda. Az oktató törődik veled az elején sokat. A társaság nagyon befogadó, mindenki segít amiben tud. Az elején kellemetlenül éreztem ott magamat, de aztán jóvolt.:) Szoros barttsűgok alakultak ki, ugy h ők már régebb óta ismerték egymást.
De! Megvan ennek is a hátránya. A lovasoktató nem mindig törődik veled, sokszor csak lazsál, de van h sokszor tényleg komolyan veszi. Az elején veszi ténylegnagyon komolyan, aztán már inkább a többiekre hagy. Van pár nagyon üyges lány, akiket ha megkérsz, nem néznek hülyének, és segítenek neked midnebe, ők engemis talán ha összességbe nézzük, többet tanitottak, mint az oktató. Az elején pont 1 olyan lovat fogsz kapni akivel nagyon nehéz bánni. Kikezdi a gyengéket. (Nem értem, mért ilyet kell adni a kezdőknek). Vele határozottnak kell lenni, nem szabad , h érezze hő az ur feletted. Neked kell iráynitani. Ezzela lóval, sokszor meggyült a bajom, amior kezdő voltam, sokszro megállt alattam. De látta az oktató, h kitartó vagyok, és adott nekem 1 jobb lovat. Az elején a társaságba nem lesz könnyü beilleszkedned, de ha jófej vagy, elfognak fogadni.
Felvennélek szívesen,de nincs msn-em:D:S
Marad az e-mail,vagy iwiw chat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!