Ideális egy póni társnak lovam mellé? Vagy akkor már inkább egy nagyló? Olyanok véleménye is érdekelne, akik szintén egy lovat tartanak, hogy viselik?
Egyedül van itthon a lovam, már az előző helyén is egyedül volt egy ideje. Sajnos a kert annyira nem nagy, de van egy karám, és beálló, ahol jól elvan, ridegben, sosincs bezárva.
Viszont sajnálom szegényt, hogy egyedül van.
Szóval a karámban elférne akár két nagyló is, de inkább a széna, trágyatárolással van a gond, mert ez az egy is tud termelni rendesen. :)
Azt vettem észre, hogy amikor egy pónit visznek el a kertünk mellett, arra annyira nem figyel, épp hogy csak odanéz. De ha nagylovakkal lovagolnak erre, akkor azért jobban felélénkül, vágtázik, meg tényleg csak rájuk figyel és kell egy idő, amíg lenyugszik.
Szóval az elegendő lenne, ha egy póni lenne a társa? Mondjuk az a gyanúm, hogy azért egy közepes termetű póni se eszik sokkal kevesebbet, mint egy nagyló.
Légyszi, ne arról írjatok, hogy mennyire nem jó egyedül tartani lovat, mert ezt én is tudom, pont ezt szeretném megoldani. :)
Van akinek hasonlóan vannak otthon a lovai?
Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Valószínűleg egy nagyobb póni lesz, mert azért arra még rá lehet ülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!