Gumicsizmában lehet lovagolni?
viccnek tűnik, de igaz!!!! gumicsizmában egy világhírű karmester is dirigálhat, de, hogy itthon maradjunk egy igen jó nevű metereológusunk is jósolt már gumicsizmában.
persze, mindkettőt csak derékig mutatták, de később a fotók bizonyították, és nem is tagadták.
bocs, hogy eltértem az eredeti kérdéstől,de valahogy kényszert éreztem, hogy leírhassam:)))
Nekem az első lovagló csizmám gumiból volt.
Ha neked kényelmes akkor miért ne lehetne benne lovagolni.
Persze hogy alkalmas.
Attól függ milyen gumicsizma, mert van lovaglócsizma gumiból, annak olyan a kialakítás, hogy keskeny az orra, végül is a bőr lovaglócsizma utánzata.
A rendes gumicsizmának viszont szélesebb az orra, emiatt nagyobb a lehetőség egy esetleges fennakadásra. szóval számomra az totál alkalmatlan erre, kivéve ha pl kengyel nélkül vagy szőrén lovagolsz, mert akkor tök mindegy mi van a lábadon.
Sokan úgy lovagolnak, hogy húznak egy keskenyebb orrú sarkas bakancsot (vagy lovaglócipőt) és hozzá hosszú szárú vastag sízoknit.
lehet de télen meg nyáron nem praktikus mert télen ugy lefagy benne a lában mint életedben még soha ismerősőm kórházba került emiatt..:S
NyároN:MEGSÜLSZ BENNE:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!