Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mit gondoltok a lovamról?

Mit gondoltok a lovamról?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok róla?

Kanca

4éves

magyar félvér

Bogica.(L)

itt van kép róla: [link]

2010. dec. 29. 21:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kicsit erős a nyaka alsó része, próbáld kikötve futószárazni meg igyekezz hogy ne dolgozzon a kezed ellen és akkor még szebb lesz.
2010. dec. 30. 08:35
 12/23 A kérdező kommentje:
nem így áll mindig csak a kép lett ilyen de mutatok még képet ha kell ha vki akarja vegyen fel msn-re: lilla.14@windowslive.com
2010. dec. 30. 08:58
 13/23 A kérdező kommentje:
:DDDDD nagyon jó képeim vannak
2010. dec. 30. 08:59
 14/23 Brigi ^^ ***** válasza:
gyönyörűszép ez a ló *-* hogy irigyellek... kis mázlista! látszik, hogy jól van tartva, szép ápolt.
2010. dec. 30. 17:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Egy nem túl előnyös kép alapján nem sok mindent lehet róla mondani. Nem érintkeztem vele, nem lovagoltam, szóval így nehéz véleményt kérni.

A képen magasabban van a fara, mint a marja. Erre ügyelj, ha képet teszel fel a lovadról, akkor az előnyös legyen, egyenes talajon készüljön.

Kép alapján szép kis ló, vigyázz rá, el ne rontsd.

2010. dec. 30. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Utolsó! A lovak 6 éves korukig csikók biológiailag, addig fejlődnek még, nőnek. A csikóknak pedig magasabb a faruk, mint a marjuk, ez fokozatosan csökken, ahogy fejlődnek. A ló láthatóan egyenes talajon áll. Csupán azért látod magasabbnak a farát, mert még "csak" 4 éves. Épp elérte azt a kort, hogy lehessen lovagolni. Akármelyik 4 éves csikót megnézed, java részt még ilyen a testfelépítése.
2010. dec. 30. 22:33
 17/23 anonim ***** válasza:

Helyes kis kanca. Ideje mozgatnod! Izomszegény kicsit. :P

A nyakára meg tényleg figyelned kell! Olvass utána a szarvasnyaknak. Hajlamosnak látszik rá.

Akár ki is kötheted futószárazáshoz, de én azt felesleges kínzásnak tartom. Tanuld meg a szárakat helyesen használni, hogy beadja a fejét. Ha felvágott fejjel megy, azt ne engedd...

Nem tudom leírni. :P

Majd rájössz.

Amúgy tényleg helyes kis kanca. Értelmes és élénk tekintet, finom vonású fej... Kicsit bambulós típus, de legalább kezelhetőbb... Sztem. Tuti dobatnék vele csikót! :D De csak 6 éves kora után.

Gratulálok!

Minden jót nektek!

:)

2011. jan. 1. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Az utolsónak:

Beadni a fejét?--)ez a hátsó lábakból következik nem

abból hogy hova teszi a fejét.

KI kell kötni futószárazáshoz!Ha nem értesz hozzá ne adj tanácsokat.

2011. jan. 2. 08:45
 19/23 anonim válasza:
0%
FUJJ!!! Utálom a gebéket.Nyáladdznak
2011. jan. 2. 10:17
 20/23 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem h utálod e vagy nem....majd megpróbálom kikötni vagy is kérek segítséget..amúgy köszönöm a kommenteket..
2011. jan. 3. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!