Mennyit ér reálisan egy ilyen ló?
Figyelt kérdés
Adott egy kb 4 éves kanca, akinek jelenleg útlevele nincs, belovaglása 3-4 hónapja kezdődött, lábán csikó kori sérülés látható, azonban 100%osan használja azt, ugrásra próbálgatva (lovas alatt 60-70cmig), azonban láthatóan sok alap dologgal nincs tisztában, hátsó lábait nem adja tökéletesen, pályán nem szeret lenni társak nélkül, alap feladatokat, mint vállat be, elejekörüli stb. még nem tudja, egyedül az ugrásváltást. Szerintetek mi érte egy reális ár?okt. 28. 00:15
2/3 anonim válasza:
600 ezer.
Legalábbis nekem, nyilván annak, aki ilyen lovat keres, többet ér.
Egyébként számos fontos tényező van még, amit nézek. Milyen a csontozata, az egyensúlya, meg egy csomó apró dolog, amihez látni kéne a lovat.
Na meg persze a körülmények se figyelmen kívül hagyhatóak. Rossz, szaktudás nélküli környezetből lehet olyan hátránya a csikónak, amelyek javíthatóak, megszüntethetők, de olyan problémák is adódhatnak belőle, amiket soha sem fog visszahozni a csikó. Nagyon egyénfüggő. Csak képzettségét tekintve ennél többet nem adnék érte, ráadasul 4 évesen még nem is fejlődött ki rendesen, hogy jobban meg tudjam ítélni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jelenleg a saját edzőm és én képezük ezt a lovat, de rossz körülmények közül jött. Az egyensúlyáról tudok nyilatkozni, hogy egész jó, legalábbis szép fejlődést mutat. Nekem csak hobbi célra kéne, nem fogok vele versenyezni, otthon néha ugrani maximum. Én millió körül gondolkodtam. Jelenleg nagy szerelem lett ez a ló és soha nem volt még ilyen összhangom lóval 10 év alatt, tervezem megvenni. Az edzőmtől szeretnék árat kérni csak érdekelt mi lehet a reális, mert az árakhoz nem értek annyira.
okt. 28. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!