Milyen arányban vannak nálatok a fiúk és lányok a lovardában? És hobbi szinten hány fiú van?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre, hogy alapból lány több van, főleg hobbi szinten, de komoly versenyeken rengeteg a fiú. Most inkább fiatalabb korosztályra gondolok, olyan 18 éves korig. És a fiúk csak fiúkkal barátkoznak, vagy vegyülnek lányokkal is? Én teljesen hobbis vagyok, egy kicsi lovardában, ott nincsenek fiúk.okt. 25. 18:37
1/3 anonim válasza:
Kevés fiú lovagol. Sokkal többen vannak a lányok. Épp ezért jó egy lovas lány barátnőnek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk a lovasaink/bértartóink között nagyon kevés fiú van. Jelenleg a kezdők közt van 2 8 év körüli kisfiú, a versenyzők közt pedig 3 12-14 éves fiú van. Illetve a bértartók közt 1 idősebb úr van. A többi lovas és bértartó mind lány/nő, kb. 60 személy.
3/3 anonim válasza:
Nálunk kb. 40 lányra jut egy fiú. Felnőttek nagyon kevesen vannak, de ott fele-fele az arány, viszont ők nagyon ritkán lovagolnak. Versenyeken, főleg nagyobb kategóriákban egész sok fiú van. Nem értem honnan, mert a kis számokban nem látom őket. Valami titkos laborban egy földalatti bunkerben készülhetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!