Lóvásárlás edző nélkül?
Figyelt kérdés
Lóvásárlás előtt állok, viszont nincs rendes edzőm. Sokat váltottam lovardát, de sehol sem volt kifejezetten saját edzőm és nincs tapasztalt lovas ismerősöm, akit vihetnék a ló megnézésére. Ez mennyire probléma, ilyenkor mit tudok tenni?
Amúgy az volt a terv, hogy majd ha megnéztem, és tetszik a ló, akkor hívok állatorvost, ő ért hozzá.
okt. 3. 21:32
2/4 A kérdező kommentje:
Mármint?
Vidéken, bértartásba, ridegbe
okt. 4. 07:15
3/4 anonim válasza:
És ott lenne valami edződ vagy magad edzenéd magad
4/4 anonim válasza:
Szerintem az interneten tudsz elég információt találni, hogy legyen egy alap tudásod, én azt ajánlom, hogy nézz meg annyi lovat, amennyit csak lehet, és figyeld meg alaposan nem csak a lovat, hanem a környezetét, azt ahogy bánnak vele, apró jeleket amik nagy dolgokra utalhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!