Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lóvásárlás edző nélkül?

Lóvásárlás edző nélkül?

Figyelt kérdés

Lóvásárlás előtt állok, viszont nincs rendes edzőm. Sokat váltottam lovardát, de sehol sem volt kifejezetten saját edzőm és nincs tapasztalt lovas ismerősöm, akit vihetnék a ló megnézésére. Ez mennyire probléma, ilyenkor mit tudok tenni?

Amúgy az volt a terv, hogy majd ha megnéztem, és tetszik a ló, akkor hívok állatorvost, ő ért hozzá.

okt. 3. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Hol tartanád a lovat ?
okt. 3. 21:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Mármint?

Vidéken, bértartásba, ridegbe

okt. 4. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
És ott lenne valami edződ vagy magad edzenéd magad
okt. 4. 07:43
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az interneten tudsz elég információt találni, hogy legyen egy alap tudásod, én azt ajánlom, hogy nézz meg annyi lovat, amennyit csak lehet, és figyeld meg alaposan nem csak a lovat, hanem a környezetét, azt ahogy bánnak vele, apró jeleket amik nagy dolgokra utalhatnak.
okt. 4. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!