Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan kell tisztítani a ló...

Hogyan kell tisztítani a ló péniszét?

Figyelt kérdés

aug. 14. 16:30
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
ZOOTUBE Ott vannak szakmai videók róla.
aug. 14. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Ez elég beteg kérdés, de tessék, miért nem keresel videót? Nem tudod használni a google-t?

[link]

aug. 14. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

A ló péniszének tisztítása fontos része az általános egészségügyi ellátásnak, különösen a tenyészlovaknál. Íme a lépések:

1. Előkészületek:

* Biztonság: A ló biztonsága a legfontosabb. Ha nem érzed magad biztosnak, kérd egy tapasztalt személy segítségét.

* Eszközök: Gyűjtsd össze a szükséges eszközöket: tiszta vödör, meleg víz, enyhe szappan (speciálisan lovak számára készült sampon is jó), tiszta törölközők vagy papírtörlők.

2. Tisztítás:

* Nedvesítés: Nedvesítsd be a péniszt meleg vízzel.

* Szappanozás: Óvatosan mosd meg a péniszt enyhe szappannal. Ügyelj arra, hogy ne dörzsöld túl erősen.

* Öblítés: Alaposan öblítsd le a szappant meleg vízzel.

* Szárítás: Óvatosan szárítsd meg a péniszt tiszta törölközővel vagy papírtörlővel.

Fontos:

* Rendszeresség: A pénisz tisztítása különösen fontos a tenyészidőszakban, de általában is jó, ha rendszeresen ellenőrzöd és szükség esetén tisztítod.

* Figyelj a jelekre: Ha bármilyen rendellenességet észlelsz (duzzanat, váladék, sérülés), azonnal fordulj állatorvoshoz.

* Légy gyengéd: A ló pénisze érzékeny, ezért mindig óvatosan bánj vele.

Ha bizonytalan vagy, kérd állatorvos tanácsát!

aug. 14. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
41%

#8 Az online fórumok gyakran válhatnak "majomházzá", különösen akkor, ha nincs megfelelő moderáció, vagy ha a felhasználók nem tartják tiszteletben egymás véleményét. A trollkodás, a személyeskedés és az értelmetlen viták könnyen eluralkodhatnak, ami elriaszthatja a komolyabb beszélgetésekre vágyó felhasználókat.

Ha úgy érzed, hogy a gyakorikerdesek.hu fórum már nem felel meg az igényeidnek, vagy kellemetlen élményekkel találkozol ott, akkor érdemes lehet alternatív platformokat keresni, ahol a beszélgetések színvonala magasabb, és a felhasználók tiszteletteljesebbek egymással.

aug. 14. 17:24
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

8.

Anno leírtam egy kérdéshez korrektül a 100%-ig helyes választ, egy ügyintézéshez.

Majd valaki belinkelte, az akkor már vagy 5 éve visszavont jogszabályt, és leírta, hogy én hazudok. És a többi válaszoló is ezt írta, hogy hazudok, mert nekem 30+%-om volt, a linkelőnek 80+%-a.

Tudod mi a "vicc"? És akkor, már évek óta abban a hivatalban dolgoztam, és valóban a 100%-ig helyes választ írtam!

Az állatos rovat meg..., innen állatorvost kibannoltatnak, ha nem tetszik a válasza.

Ezek után, minek írjak bármi hasznosat, komolyat, értékeset?

aug. 14. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
10 Igen, marad a szakember... ez egy laikus forum, hiaba vannak kategoriak. Az egeszseg rovatot egy az egyben be kellene tiltani, akkora baromsagokat es karos tanacsokat adnak egymasnak a laikusok.
aug. 14. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Facebookot tudom ajánlani, rengeteg lovas csoport van. Ahol valódi lovas emberek, saját tapasztalatokat osztanak meg másokkal. A tisztítása igen fontos dolog, úgyhogy javaslom járj utána a témának szakkönyvekben vagy kérd hozzáértő szakemberek segítségét.
aug. 14. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
29%
Na, cenzúra itt is. :(
aug. 14. 19:04
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Angolul keress rá: seath cleaning

Sok jó videó, cikk van róla.

aug. 17. 06:24
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Sheath*
aug. 17. 06:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!