Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Royal rose lovarda (Pátka)...

Encs19 kérdése:

Royal rose lovarda (Pátka) vélemények?

Figyelt kérdés
Mi előtt elmennék edzésre érdekelne mások tapasztalata ezzel a lovardával.

#patka #Royal rose lovarda
júl. 5. 20:44
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Bár lehet, hogy azóta már voltál edzésen, de azért gondoltam írok, hátha tudok még segíteni.☺️

Én még csak pár hónapja lovagolok ebben a lovardában, de azonnal beleszerettem a helybe.🥰 Az edzők kiválóak, nagyon kedvesek és türelmesek mindegyik lovassal, kivétel nélkül. Rendkívüli tudással rendelkeznek a lovaglást illetően, mind elméletben, mind gyakorlatban. A lovardában mindenki nagyon alázatos, senki nem kérkedik a tudásával, az edzők is mindenkit teljesen egyenrangúnak kezelnek. Azt is, aki az első edzésén van, s azt is, aki profi szinten versenyzik. Ugyanakkor mindenki tiszteli az idősebbet, a tapasztaltabbat.

A lovarda egyébként családias hangulatú, van egy kinti és egy fedeles pálya is. Sok lovuk van, s mindegyik ló erős, láthatólag nagyon jól vannak tartva, odafigyelnek rájuk.

A lovardában mindenre van lehetőség, amit csak szeretne az ember. :) Tereplovaglás, díjugratás, díjlovaglás, rajtengedély vizsga, stb. Szoktak lenni házi versenyek is a lovardán belül, szerintem ezek is nagyon jó lehetőséget nyújtanak nekünk a folyamatos fejlődésre. ☺️ A Facebook és az Instagram oldalukon is aktívak, mindig kint vannak a közelgő események…

A mai árakhoz képest szerintem rendkívül jó áron is vannak az edzések, egy sima edzés 6000 ft, egy ugró edzés 8000 ft, de lehet venni bérletet is, úgy van egy kis kedvezmény is.Nem pénzéhesek, tényleg az a céluk, hogy ló és lovas is jól érezze magát. Az edzők felelősségteljesek. Nyáron sok tábort tartanak, én pont a jövő héten megyek edzőtáborba és már nagyon várom, de a kezdőknek is van sok tábor.🥰

Én tényleg nem tudok rosszat mondani a helyről, egy próbát szerintem mindenképpen megér!

Remélem, hogy tudtam segíteni és kíváncsian várom majd a tapasztalataidat.

júl. 19. 13:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos, az élményem nem volt annyira pozitív. A lovaglás része viszonylag kellemes volt (jobb, mint némelyik lovardában), azonban a lovaglás alatt két anyuka, akik a pálya szélén álltak és nézték, ahogy a gyerekük lovagol, folyamatosan kinevettek, és hallottam, hogy kibeszélnek. Ettől eltekintve jól éreztem magam. :)
nov. 7. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!