Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mi fán terem a ló etetése?

Mi fán terem a ló etetése?

Figyelt kérdés
5 éve lovagolok, majd később szeretnék egy pacit, eléggé tapasztalatlan vagyok, szóval ez még nagyon a jövő zenéje, az lenne a kérdésem, hogy mi fán terem a ló etetése? Napi hányszor és mivel kell etetni? Miből mennyit? Mit nem szabad adni neki? Ne támadjatok le, minimum 5 év múlva lesz, ha lesz!!!

jún. 2. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Annyira bonyolult, hogy még csak az alapokat sem lehetne itt leírni.

A leges legfontosabb dolog, hogy jó minőségű, pormentes, több sok növény összetevőjű széna, tiszta ivóvíz és nyalósó legyen előtte. Emellett jobb, ha jó minőségű, de nem túl dús legelőn van ( cukor miatt) folyamatosan. Az éjjeli boksszal a probléma, hogy nyáron a lovak pont éjszaka szeretnék inkább legelni, és a melegben pihennek.

Ha ezek megvannak, egy egészséges ló alap táplálkozása megvan. Innentől kezdve bonyolodhat mindenfelé.

jún. 2. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia

Köszönöm, akkor úgy néz ki lesz egy kis kutatómunkám, nem gondoltam hogy ez ilyen bonyolult, de nembaj, fő hogy mostmár tudom

:)

jún. 2. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel mélyebben a téma ajánlom, hogy olvasd el a B&W elements kisokosát.
jún. 2. 21:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp megnézem
jún. 2. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt írja az oldal nem található :c
jún. 2. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!