Nyikrgó zablát valahogy lehet orvosolni?
Eddig kizárólag zabla nélkül lovagoltam a lovam, viszont szeretném zablával is lovagolni. Kétszertört anatómiailag formált zablája van, D karikás. Mivel még új neki a zabla fogalma, sokszor piszkálja a nyelvével, "rágcsálja". Ezt akkor szokta általában, ha csak állunk egy helyben és unja magát. Ügetés és vágta közben szépen hordozza a szájában.
Viszont amikor játszik vele, akkor eszméletlenül nyikorog. Ez ellen lehet tenni valamit, vagy hagyjam? Gondoltam arra, hogy valamivel "beolajozom", de az úgyis leoldódna a szájában. Arra is gondoltam, hogy túl laza volt a zabla, szóval egy lyukkal feljebb tettem, így kevésbé volt zajos.
Létezik élelmiszerekkel is érintkezésbe kerülhető szilikonzsír, netán vazelin a patikából.
"Kocsikenőcsöt" én sem ajánlanám.
Oooo :DDD hogy èn milyen jòt nevettem magamon is..:D
Kedves kèrdezò (tàvolàljon a kötekedès)
Te elírtad a nyikorgó szòt nyikrgò nak..megesik
Na de hogy percekig gondolkodom azon hogy milyen àllat az a nykrgò??? :D na ez teljesítmèny a javambòl..:D
Akkor inkàbb zsírt szerintem tovàbb marad a kenyèse mint a “kívàllò” mínôsègû ètolajainktòl amit megvàsàrolhatunk
Vagy faggyù
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!