Milyen típusú patakaparóval a legjobb dolgozni? Van, amelyikkel könnyebb megsérteni a ló lábát vagy magadat?
köszönöm, ez nagyon lényegretörő válasz.
Egy hülye kérdés: egy régi csavarhúzó lehet jó patakaparó?
Jól van, Diogenész, nyugodj le :D
(Megvan a sztori vele és a táljával?)
Ezért van több patakaparóm. Lehet, hogy jó lenne egy csavarhúzó, de én nem használnám arra - ki tudja, milyen mini-sérüléseket okozhat, ami persze csak évek múlva derül ki, de akkor nagyon. Biztosabb egy direkt erre kitalált céleszközt tartani.
Meg hát milyen is az - ennyi erővel séta előtt kihúzhatnám az internetkábelt, és azt is köthetném a kutya nyakába, mert végülis a célnak megfelel.
6: Milyet nevezel normális patakaparónak, és miért azt a típust ajánlod?
7: Aki személyeskedik, és nem indokol, azt figyelmen kívül hagyom.
Hol személyeskedtem? Diogenész egy nagy ókori filozófus volt. Már a nevénél abbahagytad a komment olvasását, mi?
Az volt vele kapcsolatban a felemlített történet, hogy elvileg igyekezett minél minimalistább életmódot élni, és végül csak egy tálat hordott magánál, mert minden mást meg tudott oldani eszköz nélkül.
Aztán meglátott egy gyereket, aki a kezéből formált tálat és úgy ivott, és el is hajította a tálját.
Valahol jó dolog az, hogy minél kevesebb limlomot tároljunk, de az ilyen dolgoknál - a ló patája bizony kényes és nagyon kritikus testrész! Ha megsérül egy pata, az egész ló lesántul! Elég lehet egy mély karcolás rossz helyen, amit nem veszel észre, de az meg begyullad vagy valami, és később lesz egy szenvedő, használhatatlan lovad. Kicsi az esély rá, de megvan.
Ezt is leírtam az előző kommentemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!