Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Van véleményetek a Pasaréti...

Van véleményetek a Pasaréti Honvéd Lovardáról?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok lovardát próbáltam budapest környékén és nem akarok egy újabb zsákutcába futni. Milyenek az oktatók? Figyelnek a lovak, és a gyerekek egészségére? A honlapjukat láttam az alapján szimpatikus de ha van valakinek személyes tapasztalata akkor örülnék neki hogy megírja. Köszönöm!

2024. jan. 22. 17:23
 1/1 anonim válasza:

Honlap alapján nekem is szimpatikus volt, de amikor kipróbáltam több problémába is ütköztem:

- nincs szabad időpont (nincs elég kezdőknek való ló)

- teljesen kezdőket nem vállalnak, ha nem tévedek, csak ha már minimumügetni tudsz futószár nélkül

- nagy a fejetlenség, napi szinten más edző

- egyből betesznek osztályba és semmi egyéni igényekre figyelés nincs

- fix időpontot kapsz, amit előre ki kell fizetni egy hónapra és aláíratnak egy papírt, hogy nem lehet pótolni az elmulasztott alkalmat (amúgy valószínűleg ezt meg lehet beszélni, de ebben biztos nem vagyok)

- én elkezdtem ott lovagolni, senki nem kérdezte meg, milyen lovas tapasztalatom van, hány éve lovagolok, mi az, ami megy, mi az, ami nehézséget okoz

- előfordult, hogy 8-an voltunk a fedeles lovardában, így 4-4 ló féllovardávan dolgozott, ami gyakorlatilag élvezhetetlen és már már veszélyes volt

Az egyedüli jó, amit tudok mondani, hogy cuki volt a ló, amit kaptam és ha arra felé laksz, akkor könnyű megközelíteni

Én nem ajánlom...

febr. 9. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!