Milyen nehéz a cseppentő nyereg?
Cseppentő nyeregben gondolkodok a lovam számára, nem pici állat, én se vagyok nehéz, nem azzal van a probléma, csak nem szívesen raknék rá "fölöslegesen" +20 kilót.
Nem volt még szerencsém élőben találkozni cseppentő nyereggel így van pár meg nem válaszolt kérdésem.
Ha fent van ez az adat a weboldalon vagy valahol és én vagyok vak akkor bocsi.
Tudom, hogy az angol nyergek általánosan könnyebbek, de semmiféleképpen nem akarok olyat venni, mert hiába használtam sokat többféle angol nyeregben gyűlölök benne ülni.
Köszi szépen, most egy szerintem 12kg körüli kölcsön western nyerget használok rá, így ezzel a súlykategóriával még elleszek.
Egyébként western vagy angol nyereghez képest milyen benne ülni?
Azt én is tapasztaltam, hogy egy nagy western nyeregben el lehet rendesen veszni, erre az angolok szerintem kevésbé hajlamosak, nekem csak az a bajom velük, hogy a térdtámasz miatt messze érzem magam a lótól és valahogy nem tetszik a szög amiben ültetnek.
Azt, hogy mennyire passzol a lóra meg nem nagyon tudom előre kitalálni, ha nem rá lett kitalálva nem fogom erőltetni, de szerintem megéri a próbát.
Szia!
Bevált végül a Cseppentő nyereg?
Mesélnél róla esetleg?
Én is azon gondolkoztam hogy vegyek -e ilyen nyerget😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!