Fjord ló első lónak?
Tudom, nem fajta alapján kell nézelődni, lovat keresni, de annyira bírom ezeket a pofákat, hogy egyszerűen csak ők tudnak eszembe jutni (hiába nézek nagyobb, sportosabb lovakat, valahogy mindig a Fjordnál kötök ki).
Egyébként leginkább azért, mert egy Fjordon tanultam meg az alapokat, és a mai napig ahova járok, van belőlük néhány.
Na de, most az a kérdésem, hogy:
Semmi díjugratás, díjlovaglás, vagy bármi egyéb ágazat, teljes mértékben hobbilónak szeretném. Tehát versenyek is kizárva, nem szeretem.
Csakis terepre lenne használva, ha nagy a sár, akkor egy legelőn/réten lovagolnék rajta.
165cm vagyok, 56kg.
Mi a véleménye annak, aki jártas ebben?
Köszönöm mindenkinek előre. :)
Ha találsz egy szimpatikus példányt, miért ne?
Annyi, hogyha nem bértartásban akarod, akkor kell neki egy társ, ezt ne felejtsd el.
Köszönöm a választ! :D
Bértartásban lesz majd, úgyhogy lesz neki két társa. :)
Legjobb lene ha tudsz vinni egy edzőt, vagy legalább egy tapasztalt lovas a lónézésre, aki kipróbálja, (te is kipróbálod persze, neked kell tetszenie, de egy tapasztalt lovas észreveszi gyorsan ha valami nagyon nem oké) illetve megvétel előtt egy állatorvosi vizsgálat.
Így nem számít a fajta, a képzettség és az egészség a szempont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!