Várjak a fogreszeléssel hogy egy általam jónak ítélt állatorvos végezze vagy bízzak az ismeretlenben?
Ahol jelenleg van a lovam ott a környéken egyetlen egy kiemelkedő állatorvost nem ismerek, valószínűleg azért mert nincs is. Járt már nálunk több is, őszintén szólva utólag már egyiket sem hívnám. Nem sok közük volt a lovakhoz sajnos, pedig elvileg szoktak lovakhoz kijárni. Pár hónap múlva a pontos dátum nem ismert viszont elmegyünk egy másik helyre nem csak a ló hanem én is tehát költözünk és ott ismerek egy nagyon jó állatorvost, többször láttam már személyesen munka közben, hozzá hatalmas nagy nyugodtsággal vinném, mármint hívnám a lovamhoz.
Fogreszelés lenne aktuális nála, utóbbi időben kezdtem észrevenni a jeleket. A legnagyobb dilemmám az, hogy nyilván nem szeretném a lovam érdekében halogatni ezt az egészet, viszont nem is akarom olyan kezekbe adni akiben nem bízok. Ti mit tanácsoltok? Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!