Milyen zablát ajánlotok?
Kifejtenéd, hogy hogy nem szereti?
Eddig milyen zablákkal lovagoltad?
Én használtam, az én lovam jobban szereti a bőrt.
Mégegyszer megkérdezném, hogy a foga rendben van-e, illetve hogyan volt zablához szoktatva? Mert ez rengeteget jelent.
Másrészt egyszertört, kétszertört zablát használsz-e, vékonyat, vagy vastagat, öregeset vagy tömöttet, stb.
A motiváltabb sem teljesen konkrét. Nem annyira közreműködő, vagy nem olyan temperamentumos? Eldobja támaszkodást, esetleg túlzottan belefekszik a kézbe? Ezek mind olyan dolgok, amiket egy jó szakember orvosolhatna. Mert a legtöbb ilyen nem a zablából, hanem a lovaglási stílusból származik.
Jó, hát ha megvagy róla győződve, hogy az edződ jól tudja a dolgát, mi nem tudunk segíteni. Az, hogy "jól" volt szoktatva nem konkrét, és az, hogy az edződ alatt hogy megy, az sem mond számunkra semmit, mert nem ismerünk sem téged, sem az edzőt, se a lovat.
Remélhetjük, hogy megoldódik majd a zablacsérevel a probléma, de nem bíznék benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!