Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A Nemzeti Lovardába be lehet...

A Nemzeti Lovardába be lehet menni csak úgy?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel a hétvégén fogunk találkozni Budapesten, mindannyian nagyon szeretjük a lovakat és a lovaglást is. Ezért szeretnénk közösen meglátogatni a Nemzeti Lovardát a találkozásunk alatt. Van erre lehetőség? Beengednek minket úgy is hogy nem szeretnénk lovagolni?

2023. okt. 17. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Inkább menjetek a Margit szigetre van ott egy kis állatkert, ott vannak pónik
2023. okt. 18. 08:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi nem pónikat szeretnénk látni hanem lovakat. Örülnék neki ha a kérdésre válaszolnál...
2023. okt. 18. 08:21
 3/8 anonim válasza:
95%
Nem lehet
2023. okt. 18. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Válaszoltam, higgadj le, de akkor elmondom másképp. Nem lósimogató bámészda a Tatti.
2023. okt. 18. 10:11
 5/8 anonim válasza:
81%
Érdemes lenne olyankor menni, amikor verseny van, múltkor mi a díjlovas championátuson voltunk (mi is akkor mentünk először, nem tudtuk mire kell számítani), és simán be lehetett sétálni. Ráadásul tömeg se volt.
2023. okt. 18. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha a pónikat alsóbbrendű létformának tartod, akkor nem is szereted a lovakat. Ha nem engednek be, vagy elzavarnak, ott a pláza a tati mellett alternatív programnak. Mit veszíthetsz?
2023. okt. 18. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is akkor érdemes menni ha valami program van, őszintén szólva csak nézelődni ott a sok méregdrága bértartott ló körül..komolyabb helyen, és a nemzeti lovarda szerintem annak minősül nem hiszem, hogy beengednek.
2023. okt. 21. 09:33
 8/8 anonim válasza:
Egyébként beengednek, én oda járok lovagolni és még soha egyszer nem kérdezte meg a portás, hogy ki vagyok és mit akarok itt. Ugyanakkor én sem tartanám jó ötletnek, ha boldog boldogtalan oda járna lovakat simogatni. Drága lovak vannak ott és nem lenne jó, ha bevinnének valami fertőzést. Ennek ellenére láttam ott random külföldi turistákat is nézelődni. Rendezvény alkalmával meg egész nyugodtan be lehet menni és nézni a versenyt. Még belépőt sem szednek
dec. 23. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!