Szasztok! Tudnátok nekem írni, ari ló neveket? Nagy segítség lenne ! Kösszi!😀🐎
Figyelt kérdés
2023. jún. 30. 19:29
33/39 anonim válasza:
Jó hát annyira nem nagy tragédia
Most kicsit kiakadt a kérdező. De végül is a Kincsem csak egy ötlet volt.
Meg egy részben amúgy is csak viccből írtam.
34/39 anonim válasza:
A kérdést jelentettem és kérlek benneteket ti is tegyétek! Az oldal nem gyerekeknek való. Továbbá a lovakat általában az anyjuk nevük után szokás elnevezni emellett különböző elnevezési szabályok vannak amiket nyilván 10 évesen én sem ismertem, neked sem kell. De annyira nem lóhoz méltó név az hogy Füge pl hogy elképesztő és sajnos tényleg van aki ilyen nevet ad a lónak. Olvass inkább sokat a témában, sokat kell még tanulnod aztán már rájössz miért lett jelentve a kérdésed!
35/39 anonim válasza:
Nyugodtan le lehet pontozni az egyetlen értelmes válasz mégis az enyém volt 😂
37/39 anonim válasza:
Bella, Felhő, Virág, Coni, Winnie, Csillag, Sztella, Gyémánt, Baba
38/39 anonim válasza:
A komment szekcióban végülis fel lett sorolva az összes kupec lónév illetve senkit sem zavar hogy manapság minden lovardában legalább 2 baba és 3 gyémánt van 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!