Van ilyen lovarda Miskolc környékén ? kedves lovardát keresek ahol lehet fejlődni és ugratásban saját ló nélkül versenyezni. Tapasztalt vagyok és sehol nem találok jó lovardát. Nem tömeglovardát keresek mint pl a helyőmenti.
Mint miskolci "veterán" megosztanám az eddigi tapasztalataimat, hátha érdekel valakit:
Martinkertben az összes loviban megfordultam már, egyiket sem ajánlom.
Kistokajban Nagy Vikit tudom ajánlani, kedves, türelmes, van 4 évszakos pályája, jó tereplehetősége.
A környéken még Osztermann Zita (bár lehet hogy nála csak bértartás van)
A Balogh Liget is újranyitott, ott ha jól tudom iskolalóval nincsen terep, a lovaglás árak kicsit húzósak, bár ott van fedeles. A táboruk most nyáron nem volt vészes áron. Hatalmas és gyönyörű lovi, ha egyszer bértartásra adnám a fejem, biztos kipróbálnam.
A Dantet nem ajánlom, kicsi a hely, rossz tereplehetőség, az oktatás sem a legjobb, a lovak csont soványak- meg lehet nézni a facebook oldalukon
A Szilvásvölgyi nem rossz, bár most kiöregedtek a lovaik, iskolalovakkal nem igazán lehet náluk vársenyezni (eredményesen).
A Bükki Lovastúra bezárt, ők a maguk műfajában nagyon jók voltak, kár értük..
A Hejőmenti drága és futószalag, saját ló nélkül soha nem revezel le náluk, nincs tereplehetőség, de a lovarda szép és nagy, van fedeles és jó a kinti pálya is, a tulajdonos aranyos, az oktatók cserélődnek.
A Sárga Csikó volt még, az bezárt, a helyére magániskolát építettek.
Pecérvölgyben van (volt?) valami Zoli nevű emberke, a lovai nagyon kis helyen vannak összezsúfolva, de a tereplehetősége nagyon jó.
Volt majláth környékén egy fiatal csaj, ő régebben hirdette magát facebookon, hideget-meleget is lehetett hallani róla, de szerintem ő már nem lovazik.
A Harsányi Lovasközpont nagy, jó a tereplehetőség, de szintén húzós az ár. +tömegközlekedéssel nem igazán lehet kijutni.
Appelék vannak még, ott is csak saját lóval van terep, az oktatás olcsó, de nem is a legjobb.
A szerencsi lovit nem ismerem, meg talán sajószentpéteren is van egy, róluk sincsen infóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!