Tudnátok mondani Baranya megyében megbízható lovardákat?
Ha nem számít, hogy nem Pécsen van a lovarda akkor a siklósi Apró Patákat tudom ajánlani :)
Szia!
Tudom kissé későn írok már, lehet Te is megtaláltad már a megfelelő lovardát, de!
Én komlói vagyok, viszont nem Komlóra járok lovagolni, de persze ez nem azért van, mert rosszak itt a lovardák, hanem mert rengeteg ismerősöm Komlón jár lovagolni, én pedig inkább "ismeretlen helyre" szeretek járni.
Mint ahogy 3-as írta, a mecsekjánosi-i vendégház és lovardát én sem tudom ajánlani, 5, azaz 5 ÉVET jártam oda, vagy még talán többet is. Ott anno nem a lovarda tulaja volt az oktató, hanem egy "felbérelt" (ha lehet ezt így mondani) lovasoktató. De egyik oktató sem volt ott egy évnél többet, úgyhogy a végén mégiscsak a tulaj lett az edző. Viszont én az 5 év alatt épphogy elkezdtem ugratni! Terepre sem mehettem, mert "pici" vagyok ( a termetem). Szóval ide semmiképp ne menj!
Viszont Komlón van még lovarda, mégpedig a Kalafarm. Ott még nem voltam, viszont nagyon sok jót hallok róla, esetleg próbáld ki, ha úgy van. Nagyon sok ismerősöm oda jár, és megvannak elégedve vele. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!