Szerintetek ez nem szemétség így?
Milyen pozícióra jelentkezel? Kifejezetten lovasoktatót hirdetnek vagy lovardai munkatársat és hasonló megfoghatatlan állásokat?
Lovasoktató az max szerszámoz, előtte-utána ápol (és megmutatja a tanítványoknak, mert jó esetben ugye nem csak felülnek a lóra meg leszállnak), de etetés, istállómunka valóban nem az ő dolga. Persze illik tudni, de nem neki kell konkrétan állandó jelleggel végezni.
Te oktatni mész nem ganézni. Főleg nem egyedül. Bár hozzá kell tenni, hogy nem tudom felétek hogy van, de itt 13-14 órától tudnak jönni a lovasok, mert a java suliba jár vagy dolgozik. Én 9-17ig dolgozom. Délelőtt lovagolok, futószárazok, rendezem a cuccokat, délután edzéseket tartok.
Kisebb 5-6 lovas helyen beleférne a trágyázás is, de nálunk is 20+ ló van, így az a lovász dolga.
8-as! Igazából megegyezés kérdése. 4 ló esetén még bevállalnám, ha az időbe belefér és olyan a matek, felette nem. Dolgoztam olyan helyen ahol mindent IS csinálni kellett, 18 lovat rendezni, oktatni, lovagolni, csikóval foglalkozni... Ráadásul bagóért heti 6 napot. Na olyat soha többet, de akkor még ifjú titán voltam hajtott a lelkesedés, viszont nagyon hamar kipurcantam.
Ahol most vagyok nincs fedeles, így én is meg a lovak is ki vagyok téve az elemeknek. Oktattam szakadó hóban, - 5 - 10 fokban, itt állandóan fúj a szél, nyáron a homokban stabil 30-40 fok. Ha 30 fok felett van árnyékban, akkor csak 30 percet lehet jönni, mert a lovak is, meg én is kiájulunk a lovasokról nem is beszélve.
De világért se váltanám a jelenlegi helyem, szeretnék, megbecsülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!