Fizettetek már kovácsnál kártyával?
Figyelt kérdés
Kötelező lenne náluk lennie a kártyaleolvasónak nem? Eddigi tapasztalataim alapján senki nem fogadott el kártyát, pedig sokkal egyszerűbb lenne szerintem2023. máj. 10. 23:25
1/7 anonim válasza:
Nagyjából annyira reális elvárás mint a piacon a zöldségárusnál.
2/7 anonim válasza:
Neked lenne egyszerűbb, neki nem.
3/7 anonim válasza:
Édes Istenem, mi olyan baromi nehéz azon, hogy készpénz legyen nálad? Nem bírod el, vagy mi?
4/7 anonim válasza:
Én fizettem már kártyásnál kovával. Ha az segít rajtad.
5/7 anonim válasza:
Akkor kötelező, ha, van pénztárgépe.
6/7 anonim válasza:
Elméletben kötelező,gyakoralatilag sok helyen ez nem kivitelezhető. Én jobban szeretek készpénzzel fizetni,mondjuk az tény,hogy jobb ha nem kap egy NAV ellenőrzést mert akkor eléggé megbüntetik,de ez egy ilyen hagyományörzőbb munkakörnél,meg piaci standokon nem evidens.
7/7 anonim válasza:
#6 Már miért büntetnék meg? Akinek online pénztárgépe van, annak kötelező, egy kisvállalkozó szépen kiállítja az áfás számlát, és kész. Ismerek olyat, akinek webshopja van, neki is van egy kis kézi terminálja, de egy autószerelőnél pl. simán nem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!